Arcfiatalítás

Napjainkban mindenfelől elvárás, hogy jól nézzünk ki. Ez természetesen elég sokrétű dolog. Része a ruházat, a frizura, smink, de ugyanúgy az arcunk formája, arányai is.

Hogy ez mit jelent?

Korábban az volt az elvünk, hogy akkor avatkozzunk be, amikor már valamilyen erőteljes, látható elváltozás van. Miért várjuk meg ezeket az eltéréseket, ha meg is előzhetjük őket? Már a kezdeti jelek esetén is lehet kisebb „javításokat” végezni. A titok az arányokban van. Fiatalkorban az arc felső része hangsúlyosabb, teltebb. Az arcközép (alsó szemhéj alatti terület) befolyásolja a szemhéj állapotát, egyúttal a fiatalos vonásokat is. Legalább ilyen fontos a járomív területe is. Később minden mozdul lefelé, a telt, hangsúlyos területek az arc alsó részén helyezkednek el, megváltoztatva az arcformát is.

Már az első jelek idején van lehetőségünk beavatkozni, az arányokat, hangsúlyokat visszaállítani.Erre egy speciális hyaluronsav ad lehetőséget, melyet a mélyebb rétegekbe adva tudunk volument pótolni.

Tehát ez nem ráncfeltöltés, hanem volumen pótlás, ezzel az arc formázása.
Ilyenkor nem a megereszkedés következményét (mélyülő orr-száj redő, marionett vonalak megjelenése), hanem a kiváltó okot kezeljük. Ezért ez mindig hatásosabb, hosszabban tartó megoldás. Ez a módszer kombinálható akár más beavatkozásokkal, műtétekkel együtt.

Hasonló volumen pótlás, formázás érhető el saját zsír átültetésével is.

> Gyakori kérdések

Kedves Látogató!

Örömmel értesítem, hogy megújult honlapomat a viczianplasztika.hu linkre kattintva érheti el. Itt tájékozódhat minden beavatkozásról, aktualitásról, illetve megtalálhatja a budapesti és szegedi konzultációs helyszíneket is.

Üdvözlettel:

Dr. Viczián Csaba
plasztikai sebész

rvn_digitalis_theme rvn_digitalis_theme_tv_1_4 rvn_digitalis_theme_fwv_1_2