Bemutatkozás

1993-ban végeztem az orvosi egyetemen. Az egyetem után a sebészeti szakvizsgám megszerzéséig – 1998-ig – Kecskeméten és Szegeden dolgoztam sebészeti osztályokon.

1999-től neves hazai plasztikai centrumok – Honvéd Kórház, Szent István Kórház Égési- és Plasztikai Osztály, Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak Sebészeti és Plasztikai Osztály – plasztikai sebészeti képzésében vettem részt.   

2001-ben szereztem meg a magyar plasztikai sebészeti szakvizsgámat, majd még ebben az évben európai plasztikai sebészeti szakvizsgát is tettem.

2001-től kórházi helyreállító műtétek végzése mellett magánorvosként is dolgozom.

Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást és képzést, hiszen a plasztikai sebészeti eljárások és technikák évről évre dinamikusan fejlődnek.

Számos hazai és külföldi továbbképzésen, plasztikai sebészeti konferencián veszek részt rendszeresen Európában és az Egyesült Államokban egyaránt, illetve előadásokat is tartok.

Társasági tagságok

  • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST)
  • MPHEST Magánorvosi szekció
  • Magyar Sebész Társaság
  • Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Társaság (IPRAS)
  • 2005 – Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST) vezetőségi tag
  • 2006 – EBOPRAS nemzeti delegátus

Kedves Látogató!

Örömmel értesítem, hogy megújult honlapomat a viczianplasztika.hu linkre kattintva érheti el. Itt tájékozódhat minden beavatkozásról, aktualitásról, illetve megtalálhatja a budapesti és szegedi konzultációs helyszíneket is.

Üdvözlettel:

Dr. Viczián Csaba
plasztikai sebész

rvn_digitalis_theme rvn_digitalis_theme_tv_1_4 rvn_digitalis_theme_fwv_1_2